Archief

Zondagvoetbal: Westlandia wint doelpuntrijk duel

Hoofdklasse A

Westlandia behaalde een belangrijke overwinning op RKAVV. Op sportpark de Kastelenring in Leidschendam werd de thuisploeg in een doelpuntrijke wedstrijd verslagen: 5-3. Voor de Naaldwijkers betekende het de eerste zege op vreemde bodem na twee zeges op eigen veld. Het lijkt er op dat Westlandia de weg naar boven heeft gevonden.

Eerste klasse B

Aan de Noordweg in Wateringen eindigde het treffen tussen VEL en SJC in een gelijkspel: 1-1. Voor de Wateringers betekende dit het eerste gelijkspel in de competitie. Beide ploegen blijven in de middenmoot staan.

Tweede klasse C

Schipluiden ontsnapte in de slotfase tegen Vredenburch aan de derde nederlaag van het seizoen. De arbiter van dienst keurde de tweede treffer van de bezoekers op sportpark Keenenburg af. Voor Schipluiden betekende de 1-1 de tweede puntendeling van het seizoen.

Derde klasse A

Den Hoorn blijft koploper in haar klasse. Op eigen veld had Den Hoorn geen enkele moeite met VCS en won met 3-0. Voor Den Hoorn was het de vijfde zege van het seizoen.

Derde klasse B

Verburch behaalde in Gouda tegen ONA een simpele 4-0 zege. De Poeldijkers kwamen tegen de middenmotor niet in de problemen. Verburch blijft meedraaien om de bovenste plaatsen in haar klasse.

Karakteristieken

RKAVV - Westlandia 3-5 (1-4)

Steven Olsthoorn (2), Marcel de Bruijn, Angelo Groen, Dennis Verbeek


Velo - SJC 1-1 (0-0)

Melvin van der Zeijden

Schipluiden - Vredenburch 1-1 (1-0)

Bart Boks

Den Hoorn - VCS 3-0 (0-0)

Ricky Clemens van de Bos, Aad Perquin (2)

ONA - Verburch 0-4 (0-3)

Joost Zwinkels, Erwin de Vos (2), Xander Damen

Categorieen:
Wateringen Algemeen