Archief

Zaterdagvoetbal: weer winst MVV '27

Hoofdklasse B

Excelsior Maassluis heeft de topper tegen XerxesDZB gewonnen. Aan de Lavendelstraat in Maassluis wist de thuisploeg in een doelpuntrijke wedstrijd de nummer twee van de ranglijst te verslaan met 3-2. De tricolors staan nu tweede op de ranglijst met twee punten achter lijstaanvoerder ASWH.

Eerste klasse B

FC 's-Gravenzande boekte de vierde zege van het seizoen. In en tegen Benschop wist de gedeeld koploper pas na de pauze de overwinning zeker te stellen. Na de pauze vielen alle doelpunten voor FC 's-Gravenzande. Benschop werd met 3-0 verslagen.

Tweede klasse C

In deze klasse wisten alleen Naaldwijk en HVC'10 de overwinning te pakken. Monster en Lyra verloren hun wedstrijd.

Naaldwijk won voor de tweede keer dit seizoen. In Lisserbroek werd met 1-0 gewonnen van Kagia. Jacco Wevers was de matchwinner.

HVC'10 wist op eigen sportpark een nipte overwinning te behalen op TAVV uit Ter Aar. Jurgen Warbout scoorde de enige treffer van de wedstrijd.

Op sportpark De Zweth beet Lyra diep in het stof tegen Forum Sport. De Voorburgers vertrokken met een 5-2 overwinning. Dit was de grootste nederlaag voor Lyra dit seizoen.

Sportclub Monster moest in Scheveningen de punten laten aan SVC'08. Eén tegentreffer werd de Westlandse fusieclub fataal. SVC'08 won met 1-0.

Tweede klasse D

VDL wist in Zuidland te stunten tegen de plaatselijke koploper. Na 90 minuten spelen stond een 1-1 op het wedstrijdformulier. Voor VDL betekende dit de tweede puntendeling van het seizoen.

Derde klasse C

De streekderby tussen KMD en MSV'71 werd beslist in het voordeel van Klein Maar Dapper. Na een boeiende wedstrijd kwam KMD met een 3-2 zege van het veld. Het duel werd tijdelijk gestaakt nadat de arbiter van dienst niet verder kon vanwege een blessure. Nadat een andere scheidsrechter bereid was gevonden om in te vallen, werd het duel verder gespeeld.

MVV'27 blijft het goed doen als degradant. De Maaslandse formatie won voor de vijfde keer op rij. In Vlaardingen won MVV'27 met 3-1 van Victoria'04. MVV'27 blijft ongeslagen koploper.

Honselersdijk verloor op sportpark Hoekpolder van Semper Altius. De Honselse formatie vertrok met een 3-1 nederlaag uit Rijswijk. Het was de tweede nederlaag van Honselersdijk in de competitie.

Maasdijk kreeg de grootste nederlaag van deze competitie te verwerken. Op het Rijnveld Sportpark won sv Houtwijk met 5-1 van de Maasdijkse opponent.

Westlandia leed in Loosduinen een 3-0 nederlaag tegen Die Haghe. De Naaldwijkers leden hun tweede nederlaag van het seizoen.

Vierde klasse D

Quintus behaalde de derde overwinning van het seizoen. Op eigen sportpark werd HPSV uit Den Haag met 3-0 verslagen.

Verburch leed aan de Arckelweg in Poeldijk een 1-3 nederlaag tegen Swift Boys. De Poeldijkers eindigden met 10 spelers na een rode kaart van Jos Kester.

Karakteristieken



Excelsior Maassluis - Xerxes DZB 3-2 (1-1)

Niels Vonk, Niels Redert (p), Javier Brouwer





Benschop - FC's Gravenzande 0-3 (0-0)

Yuri Westhoff, Michiel van den Berg, eigen doelpunt Benschop





Lyra - Forum Sport 2-5 (0-2)

Coen van Mil (2)





SVC '08 - SC Monster 1-0 (0-0)





Kagia - Naaldwijk 0-1 (0-0)

Jacco Wevers





HVC '10 - TAVV 1-0 (1-0)

Jurgen Warbout





Zuidland - VDL 1-1 (1-1)

Rodney Remmerswaal





Semper Altius - Honselersdijk 3-1 (2-0)

Jeroen Vogels





KMD - MSV '71 3-2 (1-0)

KMD: Niels van den Berg, Tim But, Jesse de Waard

MSV '71: Abdelmonain Kichoua, Emre Bilek

Bijzonderheid: Scheidsrechter kon na de rust niet verder, wedstrijd lag tijdelijk stil.





Sv Houtwijk - Maasdijk 5-1 (3-0)

Richard Kraijenbosch





Die Haghe - Westlandia 3-0 (2-0)





Victoria '04 - MVV '27 1-3 (1-1)

Roel Nooteboom, Leon van Kersbergen, Coen Hordijk





Verburch - Swift Boys 1-3 (0-1)

Bas Hogervorst

Rode Kaart: Jos Kester





Quintus - HPSV 2-0 (1-0)

Bas Otten, Tim de Kok