Archief

Handbal: alleen nederlagen voor regioploegen

Heren

Eredivisie, kampioenspoule

Plaatsing voor de Beneluxliga is voor Quintus een stuk verder weg na de fikse nederlaag in Emmen tegen Palsgroep/E&O. De Heulse ploeg keek na de eerste 30 minuten tegen een 16-13 achterstand aan. Uiteindelijk won E&O met 36-30. Quintus staat met vier punten uit zes wedstrijden drie punten achter op BEVO en E&O die gedeeld vierde staan.

Eerste divisie, nacompetitie

DIOS leed in Venlo de derde nederlaag in de nacompetitie. Loreal, dat vorig jaar degradeerde uit de eredivisie, won in eigen hal met 28-24 van de ploeg uit Den Hoorn. De ruststand was 14-11 in het voordeel van Loreal. DIOS staat nu laatste op de ranglijst met één punt uit vier wedstrijden.

Dames

Eredivisie, nacompetitie

Quintus verloor voor de tweede keer in de kampioenspoule van Westfriesland/SEW. In de Van der Voorthal bleek de bezoekende verenging met 25-20 te sterk voor de Heulse formatie. De ruststand was al in het voordeel van SEW: 15-10. Quintus staat vierde met zeven punten uit zeven wedstrijden. Streekgenoot Hellas heeft twee punten minder. Aanstaand weekend treffen de streekrivalen elkaar in Kwintsheul. Mocht Quintus winnen dan zal het zeker op de vierde plaats eindigen.

Categorieen:
Algemeen