Archief

Korfbal: goed weekend regioploegen

1e klasse F

ODO boekte een belangrijke overwinning op de hekkensluiter en behield daardoor de aansluiting met de middenmoot. In Maasland werd met 13-10 gewonnen van Korbatjo. ODO heeft vier punten uit vier wedstrijden. TOP, Fortis en VEO zijn gedeeld koploper met zes punten.

2e klasse H

Dijkvogels heeft in de belangrijke wedstrijd tegen Fluks gelijk weten te spelen: 12-12. Beide ploegen hebben nu drie punten uit vier duels en hebben één punt achterstand op de nummers vier en vijf van de ranglijst. Koploper is Weidevogels met zeven punten.

2e klasse I

CKC Maassluis is de nieuwe koploper in deze klasse. De topper tussen koploper Swift en runner-up CKC Maassluis werd in de Olypiahal in het voordeel beslecht door de thuisclub: 12-11. Bij rust was de stand 4-4.

Valto behaalde in Middelburg een mooie overwinning op ONDO. Door dit resultaat staat Valto gedeeld tweede met Swift en heeft één punt achterstand op de koploper.

ONDO heeft de wedstrijd tegen Oranje Nassau gewonnen. In Vlaardigen boekte de 's-Gravenzandse ploeg de tweede overwinning van het seizoen: 19-18. ONDO staat vierde met twee punten achterstand op de koploper.