Uitslagen halve finales Westland Cup

Dinsdag- en woesdagavond stonden de halve finales van de Flynth Westland Cup op het programma. Woensdag speelde Excelsior Maassluis tegen het zondagelftal van Westlandia. De Naaldwijkers waren met 2-0 de sterkte.

Omdat het eerste elftal van Excelsior zaterdag moet aantreden voor promotie/degradatie, werkte de A1 van de Maassluisenaren het duel af. Tegen het elftal van Westlandia was echter niks te beginnen.

Voor de ploeg van Wilfred van Leeuwen scoorden Jeffrey Ramkisoen en Jergo Leijdekkers.

Dinsdagavond stonden Monster en 's-Gravenzandse SV tegenover elkaar. De Sport trok na 90 minuten aan het langste eind: 1-3.

Met de rust stond het 0-1 voor de 's-Gravenzanders. Doelpuntenmaker was Jasper van Dijk. Na rust scoorden Ali Yousofi en een speler van Monster de andere twee doelputen voor De Sport. Ruud Zuyderwijk wist voor Monster het doel te vinden.

Het is voor het eerst sinds 1989 dat De Sport in de finale staat. Deze spelen zij aanstaande zaterdag om 17.00 uur tegen Westlandia. De wedstrijd wordt live verslagen op WOS Radio. De uitzending van WOS Sport zal hierdoor doorgaan tot aan de klok van 20:00 uur.